Hvem er jeg?

Mit navn er Rikke Berg. Jeg er født i 1975. Jeg er mor til to skønne børn og gift med en dejlig mand.
Jeg har siden jeg var teenager interesseret mig for krop, psyke, sundhed og alternativ behandling. Jeg har haft den fornøjelse at arbejde som zoneterapeut siden 2010. Jeg holder af arbejdet i min lille klinik, der er beliggende i vores private hjem (se stemningsbilleder under ”Klinikken”). Jeg nyder alle de søde mennesker, der kommer i klinikken. Jeg synes, at det er fantastisk givende at kunne hjælpe mennesker et skridt på vejen mod et bedre helbred – hvad enten det er fysisk eller psykisk. Jeg arbejder holistisk – det vil sige, at jeg ser på det hele menneske og ikke symptomet alene.

Jeg tilbyder tider primært om formiddagen samt først på eftermiddagen. Hvis mine tider ikke fungerer med din hverdag så se under punktet: “Godt at vide” hvor jeg bl.a. henviser til andre zoneterapeuter. Det ligger mig meget på sinde, at DU har mulighed for at opleve zoneterapiens velgørende effekt

Uddannelse

Jeg er uddannet ZCT zoneterapeut i 2010 på Zoneterapiskolen Logos i Århus. I uddannelsen indgår følgende fag: Anatomi, fysiologi, sygdomslære, traditionel kinesisk medicin (TKM), organrelaterede muskler, kostlære m.m.

Jeg er RAB godkendt – det står for ”Registreret alternativ behandler”. Det betyder, at jeg opfylder en række krav til grunduddannelse samt fortløbende efteruddannelse.
Jeg deltager løbende i kurser og efteruddannelse indenfor zoneterapi, kost og sundhed.
I 2015 blev jeg uddannet NADA-behandler ved NADA Danmark v/Lars Wiinblad.